Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

maanantai 7. tammikuuta 2019

NamasteTietoinen TunnetyhjiöHei! 

Tänään tulin kertomaan seuraavaa tärkeää näkemystä. Mielestäni tämä on erittäin olennaista ymmärtää, käsittää, tiedostaa ja viedä sinne käytännön arjen elämään. Tietoinen tunnetyhjiö menetelmä, asettuu hyväksi ja toimivaksi ratkaisuksi silloin kun kokee vetovoimaa johonkin ystävän kumppaniin. Se, mitä tarkoitan tällä, käy ilmi silloin kun jonkun ystävän naisystävä tai miesystävä vaikuttaa viehättävältä. Näin ollen koemme vetoa tuohon kyseiseen henkilöön joko seksuaalisesti tai jotenkin muutoin. Mielestäni silloin on hyvä tunnustaa ja tunnistaa tuo vetovoima itselleen. Näin ollen tämä tunne voidaan hyväksyä osaksi itseä, jotta voi tehdä ratkaisun tai valinnan, mitä sen tunteen kanssa tekee. Silloin voimme määrittää sen toiminnan. Silloin, ei tapahdu pelkästään reagointia tuon tunteen pohjalta. Mikäli vain reagoi, niin silloin voi menettää kehon hallinnan tuolle tunnereaktiolle.


Miksi pidän tätä tärkeänä. Syy on oikeastaan siinä, että silloin kun me opimme hallitsemaan seksuaalista viettiä, joka sisimmässämme elää, se ei hallitse meidän olemustamme kokonaan. Seksuaalinen vietti voi toki riepotella ihmistä toisinaan. Sen hallitseminen ymmärryksen ja tietoisen käyttäytymisen tasolla on kuitenkin olennaista ymmärtää siellä käytännössä, mikäli mielimme olla tasapainoisia ihmisiä silloin kun olemme vuorovaikutuksessa erilaisissa yhteisöissä. Yhteisöllisyys on tärkeää ja silloin mielestäni hienotunteisuus on suuressa roolissa ja avainasemassa ystävyyden ja todellisen rakkauden mailla. 


Mikä tekee rakastamisesta haastavaa? Mielestäni rakkauden tavoissa on haastavaa se, että se voi olla niin hienotunteista, että se soljuu siellä arjessa lähes huomaamattomana. Rakastava ihminen kykenee muokkaamaan käytöstään ympäristöön, joka tietysti toisinaan voi kadota sen henkilön meluun, joka tahtoo olla eniten esillä. Kuitenkin  rakastava ihminen sallii jokaiselle sen tilan, jossa hän voi tulla kuulluksi ja nähdyksi. Ei tämä tietenkään yhdenkään rakkautta kaipaavan tyhjiötä täytä. Tyhjiö täyttyy yleensä vain silloin kun se täytetään tai annetaan täyttyä. Vain avoin tila voi täyttyä. Songs  ::  Laulut:-


-


-


-
Tunne vapautta, elä terveenä ja tavataan taas!


Avoimuutta rakkaudelle


Namaste

-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti