Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

perjantai 9. heinäkuuta 2021

 


Ego suhde vai rakkaus suhde?



Näinä aikoina joudumme toisinaan miettimään sitä totuutta, millainen sen suhteen tulee olla, jonka valitsemme olevan se läheisin suhde. Toisin sanoen, joudumme miettimään, mitä oikeasti tahdomme olla yksin tai yhdessä sen todellisen lähimmäisen kanssa. Rakkaus tai romanssi suhteessa.


Joudumme siis kohtaamaan sen totuuden, millaisen suhteen tahdomme todella luoda sen todella rakkaan ihmisen kanssa. ihmisen, jonka tahdomme valita rinnallemme kulkemaan. Rakkaus suhde pohjautuu vapaaseen kunnioittamiseen ja toisen kanssa kohtaaminen tapahtuu sydämessä, josta se yhteys viedään mielen syövereihin ja sieltä se yhteys syntyy  ja kuljetetaan voimakkaammin tähän suhteeseen, lähimmäisen kumppanin kanssa, jonka olemme valinneet itsellemme, todellisen rakkauden ilmentymäksi.  




Ego suhde

Ego suhde pohjautuu materiaalisiin asioihin, pinnallisiin tekijöihin ja kaikkeen sellaiseen arvomaailmaan, joka voidaan punnita rahassa, arvossa tai jollain mitattavissa olevien käsitteiden alla tapahtuvaksi asiaksi. Toisin sanoen, ego suhde pohjautuu omistajuuteen jolla on jokin kiinni pitävä määre. Kiinni pitäminen voi asettaa lähtökohtaisesti ihmisen alttiiksi katkeruudelle ja vihalle. Sitoumus perustuu tällaisissa suhteissa usein olettamuksille, uskomuksille ja niin sanotuille irrallisille käsitteille, totuudesta.


Rakkaus suhde

Rakkaus suhde pohjautuu avoimuuteen, toisen ihmisen kunnioittamiseen ja hänen valintojen hyväksymiseen. ARVOSTUS JA KUNNIOUTUS SYNTYY täten sellaisten lakien alla, jossa sallitaan monenlaisia vapauksia pysyä omana itsenään, erilaisten hyväksyvien näkemysten sallivassa ymmärryksen valossa. Täten sitoumus tapahtuu muuttuvien määritysten alla, joista voidaan neuvotella vapaammin, rohkeammin ja avoimemmin. Totuus on selkein kulmakivi rakkaus suhteissa. 



SONGS : 






Stay free, feel well and we meet again.


N

a

M

a

S

t

E

__

-










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti