Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

perjantai 23. syyskuuta 2022

 

Mieleinen muutos



Etsitkö mieleistä muutosta?


Useimmiten ihminen etsii tietoisesti tai tiedostamattaan jonkin sortin mieleistä muutosta. Nyt onkin tärkeintä tunnistaa sitten ne tekijät, millä ehdoilla tähän suotuisaan muutokseen elämässä pyrkii. Onko taustalla halu miellyttää jotakuta? Useimmiten on todettu, että empaatikko on vääjäämättä ohjattu miellyttämään toisia ihmisiä vaikka hän itse kärsii sen asenteen  tai ehtojen määritelmissä. 


Onko silloin taustalla hänen oma pelko, esimerkiksi yksinjäämisen pelko tai hylätyksi tulemisen pelko? Tietysti on luonnollista että ihminen pelkää. Toisaalta on olemassa erilaisia tapoja, joilla voi oppia hallitsemaan, ohjaamaan tai päästämään irti siitä pelontunteesta, jota kulloinkin kokee. Enemmän tai vähemmän tietoisena tai epätietoisena. 


Sitten kun on oikeasti ymmärtänyt ja sisäistänyt sen että pyrkii suotuisaan muutokseen elämässä. Onkin tärkeää löytää ne tavat ja menetelmät, jotka valitsee ohjenuorakseen. Silloin voi kysyä luonnetta etsiä ne menetelmät, joihin on oikeasti valmis sitoutumaan. Vain sitoutunut henkilö pystyy todellisen muutoksen ihmeeseen. Sitoutumisen taso onkin hyvä oppia lujittamaan, päivä päivältä vahvemmaksi. Silloin ja vain ja ainoastaan silloin voi löytyä sellainen verso, joka kantaa hedelmää huomisen eväiksi. 


Tärkeintä kaikessa muutoksessa onkin sitoutua siihen prosessiin, joka johdattaa suuntaa vaikka voikin kokea vaikeita hetkiä elämässä niin silti suurin muutos tapahtuu vain heille, jotka jatkavat työskentelyä, haasteista huolimatta. 



Songs


Commitment - LeAn Rimes


Mazzy Star - Flowers in December


Disturbed "The Sound Of Silence"


Maître Gims - J'me tire (Clip officiel)


Calbo ft k.reen ( sans haine )



- Na Ma St E -




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti