Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

maanantai 2. joulukuuta 2019


Hei! 
Tänään tulin kuvaamaan, mitä hyvinvointivalmennus voi sisältää.




Pääasiassa hyvinvointivalmennus voidaan kohdentaa tarpeen mukaan.  Seuraavassa kolme keskeisintä aihealueita. 1. Tunnetasapaino. 2. Vuorovaikutustaidot ja niiden kehittäminen. 3. Ajatus- ja uskomusmallien tutkiminen tai työstäminen.




Puran nämä käsitteet tähän osiin muutamin miettein.


Ensimmäisenä
 Tunnetasapaino. Syy, miksi tunnetasapainon ymmärtäminen on tärkeää, käy ilmi siinä että sen avulla prosessoimme tunteitamme ja käsittelemme niitä sitä mukaa kuin kykenemme siihen.  Mitä tasapainoisempi sisäinen tunnemaisema on niin sitä helpommin pystymme rationaalisen mielen avulla käsittelemään tunteitamme. 

Toisena
 Vuorovaikutustaidot ja niiden kehittäminen. Vuorovaikutustaitoihin vaikuttaa olennaisesti  kuuntelun taito ja kuuntelun ymmärtäminen, siellä käytännön tasolla. Pääasiassa meidän tulee nähdä tuon lausutun mielipiteen taakse. Ikään kuin päästä kiinni siihen tunnemaisemaan, joka tuolla henkilöllä on siellä taustalla. Sen avulla peilaamme omia mielipiteitä ja ajatuksia, oikeisiin aiheisiin ja asioihin. 

Kolmantena
 Ajatus- ja uskomusmallien työstäminen. Kun ajattelen uskomusmalleja sekä ajatusprosesseja niin silloin meidän on tunnistettava sidos niihin näkemyksiin, jotka kiertävät kehää mielessämme, varsinkin silloin kun prosessoimme saamaamme tietoa, riippumatta siitä, mitä tietoa käsittelemme. Näin lyhyesti ja ytimekkäästi. Olen luonut erilaisia lähestymistapoja näihin asioihin, auttaakseni konkreettisesti asiakkaita vastaavissa haasteissa, heidän elämässään. 

Mikäli olet kiinnostunut näistä aiheista niin laita ihmeessä tämä kanava tilaukseen ja vinkkaa myös kaverille. Laitoin lisäksi linkkejä tähän videon kuvaustekstiin, josta pääset tutustumaan lisää minun näkemyksiini ja näet sieltä myös hinnaston minun valmennuksista.


*

Songs :: Laulut & kappaleet





*






*



Tunne vapautta, voi hyvin, elä terveenä ja me tavataan taas! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti