Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

perjantai 21. joulukuuta 2018



Namaste







Joulun erinomaisuus



Hei! Toivon, että sinun joulun aika on alkanut hyvin. Mielestäni joulu voi olla erikoinen ja suorastaan erinomainen silloin kun panostamme ihmissuhteisiin samantyyppisellä innokkuudella, jonka turvin ostamme lahjoja kaupoista. Uskon vahvasti siihen, että jokainen tahtoo joka tapauksessa tehdä parhaansa. Ymmärrän, että lahjojen osto voi tuottaa päänvaivaa monille ihmisille. Luova läheisyys on mielestäni hyvä pitää avainasemassa, lähimmäisten kanssakäymisissä. Rakkauden näkemykset ovat siinä mielessä merkityksellisiä, että voimme luoda niistä seikkaperäisiä, omalla tavallamme. Vilpitön iloitseminen toisten kanssa jaettuna kokemuksena on käsittääkseni se paras kokemus onnesta ja autuudesta. 


Heille, joilla on joku lähimmäinen kuollut joulun aikana joskus menneisyydessä, toivon voimia kestää näitä päiviä. Ei ole helppoa tuntea oloaan, onnen ja rauhan lähettilääksi jos sydämessään kokee surua. Toivon, että silloin muistuu mieleen jokin iloinen kokemus, jonka olet jakanut, hänen kanssa, jota ikävöit. Voimme nauttia elämästä aina silloin kun muistamme ilon, jota olemme kokeneet matkan varrella. Rakkauden näkemykset ovat yleensä aika mielenkiintoisia, koska hyvin usein koemme tarpeelliseksi tehdä jotain pelkästään velvollisuuden tunteesta. Toivon, ettei se vie kokonaan sitä voimaa hyvyydeltä. Velvollisuuden tunne, ei aina tarkoita hyviä asioita elämässä. Jälleen kerran nousee esiin aikomuksen voima. Kun teet jotain, määritä oma aikomuksesi sille ja olet vapaa, tuon toimen tuomista taakoista. Rakkaus kukoistaa rehellisessä vuorovaikutuksessa. Mielestäni on silti tärkeää huomioida hyvyys tuossa rehellisyydessä. Rehellinen ihminen on myös rehellinen omille tunteilleen, eikä siten vetoa muuhun totuuteen kuin siihen mitä sisimmässään kokee ja tuntee. Se on rehtiä vuorovaikutusta vailla vertaa. 


Yhteisö, on se joka luo meistä ihmisinä tärkeitä, silloin kun on se tila toteuttaa itseään, jotta voi luoda yhdessä jotain, toisten seurassa, saamme tuntea olomme merkitykselliseksi. Näin ollen hienotunteisuudessa on sydän paikallaan, jokaisessa elämänkokemuksessa. Välittäminen on hyvin usein aito, sydämen teko, joka heijastuu usein ilmeissä ja eleissä, joita ympäristölle osoitetaan. 




Christmas Songs, etc :: Joululauluja ym.



*



*


*



*

Rauhaisaa tai aktiivista joulua.  Elä ja koe se täysin tuntein. 



Namaste









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti