Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

lauantai 13. huhtikuuta 2019




Hei! 
Olen tässä viikon aikana pohdiskellut, tunnevastuu käsitettä.  Mielestäni erittäin oleellinen aihe. Toimivan vuorovaikutuksen osalta.
-


Oletko miettinyt, mitä tunnevastuu tarkoittaa?

(ks. alla oleva video)



Tänään tulin kertomaan muutaman sanan tunnevastuusta. Kun ajatellaan sellaista ihmistä, joka kantaa vastuun omista tunteistaan niin hän sallii sellaisen käyttäytymisen myös toisille. Toisin sanoen hän hyväksyy heidän tunteiden ilmaisut. Toki näitä ilmaisutapoja voi olla monenlaisia.  Sellainen käyttäytyminen, jossa otetaan vastuu omista tunteista, ei herätä närää, kitkaa tai hankaluuksia ihmissuhteissa, koska pohjimmiltaan siellä on halu kantaa vastuu omista tunteista. Välillä tarvitaan vain lisää työkaluja, kantaa tuo vastuu eheämmin. 

*

Jokainen terve ja hyväntahtoinen kokemus tunnetyöskentely alueilla, auttaa ihmistä kasvamaan entistä paremmaksi hänen neuvottelutaidoissa. Kuten usein on kerrottu, jokaista koetinkiveä ei tarvitse pitää uhkana elämälle vaan tärkeämpää on nähdä ne haasteet mahdollisuutena kasvaa ihmisenä vahvemmaksi.  Tällaisia mietteitä tällä kertaa. Toimin tosiaan täällä Rovaniemellä hyvinvointivalmentajan sekä urheiluhierojan tehtävissä. Mikäli tahdot pysyä kartalla niin laita ihmeessä tämä kanava tilaukseen JA lisää päivityksiä tulee aina aika -ajoin instagram tilille sekä facebook tilille.

*


Tunne vapautta, voi hyvin ja elä terveenä ja me tavataan taas!


-


-
(Find the translation into my youtube account)
Feel free, be well and we meet again
-

Songs :: Laulut






-

namaste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti