Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

sunnuntai 12. huhtikuuta 2020






Hei!

Mikä parantaa rakkauden haavat, ihmissuhteissa?

Katso video tästä linkistä





Mielestäni meidän tulee tuoda aito ja välitön rehellisyys omaan itseemme ensin ja vasta tuon totuuden kautta voimme löytää vilpittömän rakkauden itsestämme, jonka avulla kykenemme rakastamaan ympäristöä niin sanotusta eheyden tilasta, eikä silloin tule tehtyä vääryyttä muille, koska olemme tuon menetelmän avulla vielä suoremmin ja vahvemmin tilivelvollisia itsellemme ja tuolle totuudelle, jota tahdomme edustaa. Tuon ohjenuoran on mielestäni oltava jokaisen ihmissuhteen perusta ja kulmakivi, mikäli mielimme rakkauden vallitsevan niitä olosuhteita, jossa tuo ihmissuhde elää. Näin ollen, jokaisen ihmissuhteen osapuolet sitoutuvat rakkauden arvoihin vaikka eivät niihin yltäisi ihan joka hetkessä. 


Tarkoitus on hyväksyä niin sanottu epäaitouden tunne osaksi oppimisprosessia, jotta voi edetä kohti kasvua ja vain siten voi avata sydämen että mielen ja kehon, vastaanottamaan lisää rakkautta niillä alueilla, joissa ei tunne eheyttä olevan. Mitä tuo eheys on, jota etsin?


Se on eheyttä, joka  ei itseasiassa särkymävaraa tunne. Tuollainen eheys ei loukkaannu erilaisesta mielipiteestä vaan hyväksyy myös toisen ihmisen erilaisuuden, vaikkei se jakaisi omaa arvomaailmaa. Tietenkään kenenkään ei tule hyväksyä väheksyntää, alentamista, henkistä halveksuntaa tai fyysistä väkivaltaa. Rakkauden silmissä jokainen on kuitenkin tasavertainen. Ihmisellä on kuitenkin vapaa tahto käytettävissä sen suhteen, valitseeko hän rakkauden vai ei. Mielestäni tämä on yksi suurimpia syitä sille, miksi rakkauden arvoperusteita on tärkeää opettaa jälkipolville, jotta kyky, aitous sekä uskollisuus säilyy näille arvoille myös meidän mentyämme.


Suora ja välitön yhteys on aitoa, eikä sitä tarvitse käyttää kauppatavaran lailla voimakeinona, yhteyden syntymiseen. Välittömyys on sellainen tekijä, jota voi harjoitella ja oppia silloin kun oikeasti tahtoo saavuttaa tuloksia, läheisyyden saralla. Tunnetasapaino auttaa ja ohjaa yleensä keskittymään oikeanlaisiin asioihin ja tekoihin, joilla on merkitys välittömän yhteyden syntymiselle. Jo se että haluaa keskittyä rakkauden arvoihin on osa ratkaisumenetelmää. 




Song:


*


*



*

Tunne vapautta, voi hyvin, elä terveenä ja me tavataan jälleen

_

- Namaste -

-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti