Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

keskiviikko 23. joulukuuta 2020

 



Kaksinaisuuden ihme


Mitä sanoa, tehdä tai miten suhtautua kun ihmiset jaetaan kahteen ryhmään?

Nyt ihmiset jaetaan kahteen ryhmään, maskillisiin ja maskittomiin. 

Kasvosuojin kulkeviin ja heihin, jotka eivät käytä kasvosuojaa.


-


Kuinka nähdä ihmisyys kun toiset käyttäytyy toisin? 

Ihmisyys nähdään silloin kun uskomme ihmisyyteen. Ihmisyys nähdään ja koetaan silloin kun uskomme inhimillisyyteen vaikka onkin haasteita. Ihmisyys havaitaan silloin kun kannamme rakkauden mukanamme, sisimmässämme. Tuulessa ja tuiverruksessa se on voima, joka vie meidät kohti huomista. 



Huomisen unelma on yhteinen silloin kun näemme ja koemme toisemme. Yhtenäisyys syntyy silloin kun uskomme toinen toisemme unelmaan, vaikka se voikin olla hieman erilainen kuin omamme on. Sydän aukeaa silloin kun uskallamme ottaa askeleen kohti sitä visiota, jonka sydämessämme näemmä totuudeksi. Ei sen tarvitse pois sulkea ketään toista ihmistä tai heidän näkemystä, ainakaan niin kauaa kunhan se ei loukkaa meidän yksityisyyttämme ihmisenä.


Totuus, heijastuu sellaisena kuin näemme sen. Totuus paljastuu sellaisena kuin uskomme sen olevan. Totuus on sellainen kuin sydämessämme sen tunnemme olevan.




***


Uusi vuosi ja tuore suunta


Vuosi alkaa olemaan lopuillaan. Nyt on jälleen aikaa katsoa horisonttiin. Katso kohti taivaanrantaa. Muistaen se, mistä lähdimme ja minne olemme matkaamassa. Nyt on aika valita uudet järkevät ja sopivat työkalut. Nyt on aika kirkastaa kompassimme lasi. Jälleen tulee tarkistaa että vatupassimme pitää paikkansa ja on samassa suhteessa maaston kaltevuuden kanssa. Nyt on aika omistaa itsemme, oma suuntamme ja julistaa se todeksi. Voimme kuitenkin tehdä sen hyväsydämisesti ja kunnioittaen toinen toistamme. 


Näe mennyt sellaisena kuin uskot sen sisimmässäsi. Päästä irti ja kulje vahvemmin, visiosi suuntaan. Unelmat ovat todellisia vain silloin kun matkaamme niitä kohti. Unelma on todellinen vain silloin kun valitsemme sen omaksi todellisuudeksemme. Rakasta sitä unelmaa, jonka valitset. 






Songs


Idea can not be killed. So the idea is the thing, I'm living for.

[OFFICIAL] They Don't Care About Us - Michael Jackson Dance Tribute

-

Michael Jackson Flash mob  

-

Michael Jackson - Will You Be There (Official Video)

*

*

*



Maître Gims - Brisé (Clip officiel)

-

STOP! 

GIMS - Le Pire (Clip Officiel)

-

GIMS - Caméléon (Clip Officiel)

-


N

a

M

a

S

t

E

-


Feel free, Be well and we meet again

_

Tunne vapautta, Voi Hyvin, elä terveenä ja me tavataan taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti