Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

perjantai 18. maaliskuuta 2022

 



Maailmojen sota


Silloin kun koemme, että maailmalla on sota käynnissä. Meidän tulee pyrkiä rauhan vahvistamiseen. Mikäli jokainen ihminen maailmassa sitoutuisi rauhan vahvistamiseen, ei meillä olisi sotaa edes käsitteenä enää jäljellä. 


Muutos tapahtuu mielessä

Meidän tulee nähdä oman sisäisen sotamme syyt ja alkujuuret ja vasta sitten voimme nähdä sen käytöksen  läpi, joka näiden valintojen vuoksi ympärille heijastuu. Tietenkään emme voi kantaa vastuuta toisen ihmisen sisäisestä sodasta, ellemme kanna ensin vastuuta omasta sodasta, joka päämme sisällä on käynnissä.


Mikä tuo päänsisäinen sota on?

Päänsisäinen sota. Heijastuu meidän omissa näkemyksissä ja uskomuksissa itseämme tai maailmaa kohtaan. Näin ollen meillä on kenties liikaa normeja sen mukaan, miten tulee käyttäytyä, olla tai toimia ja se sekoittaa sisäisen kompassin. Juuri tämän vuoksi meidän tulee löytää ensin sisäinen rauha, jotta voimme viestiä sen muille tai osoittaa sen tien, jonka olemme itse löytäneet. Tietenkään tämä ei tarkoita sitä että se tie on toisille samanlainen- Se voi olla, en kiellä sitä. Tärkeintä on kuitenkin ohjata jollain tasolla, selkein viestein se, kuinka itse saavutimme tuon rauhan, joka sisimmässämme on tai edes sen rauhan mielikuva, jonka tahdomme saavuttaa. Muutos on saavutettavissa vain silloin kun tiedämme, minne olemme menossa. 


Minkä tahansa sodan selvittely voi joskus vaatia menneisyyden tutkimista, hyväksymistä ja vähintäänkin sen ymmärrystä. Toisaalta muutos ei välttämättä voi tapahtua, mikäli emme leikkaa itseämme joskus irti menneestä (kuvainnollisesti tietenkin). Silloin kun tässä onnistumme, voimme päästää irti vanhoista epäkohdista, jotka eivät ehkä olleetkaan alun alkujaan niitä parhaimpia päätöksiä tai valintoja. Nyt on sen aika. Nimittäin vahvistaa se muutos ja suunta, jonne tahdomme edetä. Nyt on se hetki-







Visualize the change and you are half way there! 

Songs for the  inspiration














Ole se muutos, jonka tahdot nähdä ja kokea. Me olemme ne ihmiset, jotka voi valita.
 Joten valitaan viisaasti. 


Be the change, you wish to see and experience. We are the people who make the choice. So let's do it. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti