Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

keskiviikko 16. tammikuuta 2019



Namaste!



Palautteen antaminen



Oletko miettinyt sitä, kuinka antaa palautetta? 
Tänään tahdon kertoa muutaman sanan palautteen antamisesta. Aiheeseen on olemassa varmasti lukematon määrä kirjallisuutta.  Seuraavassa minun lyhyt näkemys aiheeseen. 



Silloin kun antaa muille tilaa kasvaa ihmisenä, ei välttämättä puutu jokaiseen sanaan ja eleeseen, joka osoittautuu myös itselle mahdollisuudeksi kasvaa ihmisenä. Varsinkin silloin kun tuo tapahtuma, ei aiheuta välitöntä haittaa kenellekään, joko henkisesti tai fyysisesti. Näin ollen, kuvioihin astuu mukaan, oma henkinen kasvu. Tällaisissa tilanteissa on hienotunteisuus avain asemassa, mikäli mielimme oikeasti rakastaa. Rakkaus on välitön ja niin ikään ehdoton. Siksi uskon sydämessäni todeksi sen, että omia ehtoja on pakko tutkia ja työstää vuorovaikutuksellisessa ihmissuhteessa. Varsinkin silloin jos kokee tärkeäksi pysyä yhdessä. Näin ollen rakkauden kyky, taito ja kapasiteetti on yhtäkuin ne kehon lihakset, joita tulee kehittää siellä salilla ja palauttaa lepo pituuteensa välipäivinä. Rennot lihakset toimivat ja liikkuvat paremmin. Rakkaudessa ja elämässä ylipäätään, tarvitaan toimintakykyisiä lihaksia, ajatuksia ja toimintoja, jotta voimme oikeasti elää ja hengittää siellä rakkauden turvasatamassa. Yhdessä tai erikseen. 


Palaute, joka annetaan eheästi, voi sisältää rakentavaa kritiikkiä. Tällainen kritiikki osataan myös vastaanottaa kehitys ehdotuksena, eikä se silloin ole tuomio, joka lopettaa toiminnan. Palautteen antamisessa voi kehittyä yhtälailla kuin, missä tahansa lajissa, jossa tahdotaan löytää se oma paras mahdollinen kyky suoriutua hyvin.





Kappaleita ja muuta ::: Songs and stuff



-


-


-


Toivon, että tästä on hyötyä siellä käytännön arjessa.

*

Hapekasta rakkautta tulevalle viikolle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti