Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

torstai 14. maaliskuuta 2019



Kenttämaa Jari tässä hei!
(ks. alla oleva video)


Olen hyvinvointialan yrittäjä. Rovaniemeltä. Tänään tulin selventämään hyvinvointivalmennuksen alla olevaa osiota, jonka olen nimennyt tunnteyöskentelyksi. Se, miksi tahdoin luoda tämän palvelun, johtuu oikeastaan siitä, että huomasin suurimpien ihmissuhde haasteiden olevan siellä tunnetyöskentelyn saralla. 

*
Näen tämän palvelun hyödylliseksi juuri siksi, että se auttaa tasapainoittamaan sitä tunnemaisemaa siellä ihmissuhteiden keskuudessa. Auttaa tasapainoittamaan sitä hallintaa, ymmärrystä ja soveltamista siellä käytännössä. 
-
Palvelukokonaisuus voidaan aloittaa asiakkaan kanssa esimerkiksi ilmaisella katselmuksella siitä, mitä nämä tietyn asiakkaan tunnetyöskentelyn alueet ovat. Tässä vaiheessa käydään läpi ne keskeisimmät haastealueet ja aihealueet, joita juuri tällä kyseisellä asiakkaalla on tunnetyöskentelyn saralle. Sitten kun nämä alueet on jossain määrin saatu selville, niin sitten siirrytään sinne konkreettiseen tekemiseen. Siinä on 3. steppiä. 
*
-



1.Steppi


Tässä vaiheessa lähdetään tekemään se kyseisen asiakkaan (minä oy) kartoitus. Käydään läpi tietyt elementit. Pohjarakenne / valurakenne, josta lähdetään muokkaamaan niitä käytännön ainesosia sinne arkeen sovellettavaksi ja kokeiltavaksi.
-
2.steppi
Tämä on se vaihe, jossa lähdetään kokeilemaan niitä sielä käytännössä ja harjoitellaan niitä ykkösvaiheessa huomattuja elementtejä sielä käytännössä. Tietyn kokeiluvaiheen jälkeen, siirrytään vaiheeseen kolme.
-
3. Steppi.
Käydään yhteenveto läpi siitä mikä toimi ja mikä ei. Lisäksi tietty tutkitaan se, että miks jokin juttu ei toiminu kokeilujaksolla. Sitten vaan muokkaillaan sitä mukaa, mitä tarpeita ilmenee, jotta saadaan homma pelittään sielä arjen tiimellyksessä. 


*
-

Näin simppelisti. Tarjoan erilaisia metodeja ja työkaluja sinne arkeen soveltuvaksi kokonaisuudeksi. Tosiaan se ihan perusvaihde on siinä ilmainen ja mulla on myös kanta-asiakaskortti olemassa, joka toimii yli 45 maassa, ja sekin on ilmainen kannattaa myös sekin hyödyntää siinä samalla ja se on myös täysin ilmainen, joten kannattaa sekin siinä hyödyntää samalla.


*

Tosiaan jos näistä jäi jotain mieleen kysyttävää niin kannattaa soittaa, laittaa viestiä tai ottaa yhteyttä muutoin ja lisää videoita löytyy youtube kanavalla, facebookissa ja kirjoitan myös ihmissuhde blogia, joten sitä kautta voi myös tutustua minun aiheisiin. Kannattaa laittaa myös tämä kanava tilaukseen, sillä tulen luomaan näitä videoita aina aika-ajoin. 
-
Voi hyvin, elä terveenä ja me tavataan taas!

-
(subtitles coming soon)



Feel free, Be well and we meet again! 


Namaste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti