Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

sunnuntai 22. joulukuuta 2019




Hei! Tänään tulin kuvaamaan omanarvontunnon ja omantunnon erilaisuuksista ja 
niiden vaikutuksista ihmissuhde käyttäytymiseen.




 
Omatunto, ohjaa meidät pääasiassa kohtaamaan erilaisia ihmissuhteiden haasteita. Tietysti se on sidoksissa erilaisiin kokemuksiin. Toisinaan se on voinut saada kolauksen tai pari osakseen, eikä aina niin hyvällä tavalla. Kuitenkin nämä kolhut ja ruhjeet ovat korjattavissa, varsinkin jos on itse niin halukas tekemään. Muutos omantunnon heikoilla alueilla, lähtee siitä liikkeelle, että alamme kehittää lojaaliutta omanarvontuntoa kohtaan. Omanarvontunto kehittyy siellä, missä luodaan hyviä ja tasapainoisia ihmissuhteita. Huolletaan niin ikään kehoa ja mieltä, jotta voidaan olla hyvässä vuorovaikutus suhteessa, toistemme kanssa.
Omanarvontunnon kehittyessä myös omatunto alkaa saamaan uuden suunnan, selkeämmän suunnan, viitearvot, kehykset ja käsitteet, joiden avulla voidaan navigoida vaiherikkaiden elämänkokemuksien keskuudessa. Näin ollen, puhdas omanarvontunto voi olla itseasiassa rehellinen ja aito ylpeyden aihe, josta myös hyvä omatunto kumpuaa ja saa raaka-ainekset, terveelle vuorovaikutukselle.

Näihin kuviin, mietteisiin ja tunnelmiin tällä kertaa. Mikäli sä koet nämä mun videot hyödylliseks niin laita ihmeessä jakoon, kerro kaverille tai laita tämä kanava tilaukseen. Mikäli tahdot mukaan mun valmennukseen niin ota ihmeessä yhteyttä ja neuvotellaan sit yhteistyökuvioista. Lisätietoja valmennuksesta. Sisältää hinnaston: https://mailchi.mp/821fd97c6ed1/hyvinvointivalmennus





Songs :: Laulut::



*


*






Tunne vapautta, voi hyvin, elä terveenä ja me tavataan taas!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti