Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

tiistai 11. helmikuuta 2020

Hei!

Alkanut vuosi on lähtenyt jo mukavasti etenemään. Olen tutkinut viime aikoina vanhemmuuden käsitteitä. Sen seurauksena syntyi seuraava kooste, jossa kuvailen vanhemmuutta uusperheessä.



Vanhemmuus uusperheessä

Jos video ei toimi. Löydät sen kokonausuudessa myös täältä
Kesto 3 min 42 sec



Vanhemmuus Uusperheessä


Lähden purkamaan tämän aiheen sitä kautta kun usein oppaissa ja videoissa neuvotaan lähestymään tätä uutta kumppania siten, ettei kannata kertoa siitä että on jo omia lapsia. Olen tästä asiasta täysin eri mieltä. Siksi, että jokaisen hyvän ihmissuhteen tulee perustua rehellisyyteen. Totuus on parempi pohjan valu kuin valhe. Tietenkään emme voi olla totta toisille, sen enempää kuin, mitä kykenemme olemaan totta itsellemme. Jokainen ihmissuhde, johon tahdomme oikeasti sitoutua niin ikään rakkauden lainalaisuuksien alla. Tulee olemaan suuri haaste ja mahdollisuus, johon voimme tarttua.
-
Haaste, mielestäni siksi että joudumme kasvamaan ihmisenä jokaisessa ihmissuhteessa, tavalla tai toisella. Mahdollisuus siinä mielessä, että voimme oppia jotain itsestämme tuossa suhteessa jos avaudumme kokemaan sen kasvun mahdollisuuden, jota tuo uusi suhde tarjoaa. Riippuen ihmisen perhe hierarkkisesta asemasta, saatamme ajautua, joko isän, äidin tai sisaren rooliin, tuossa uusperheessä. Kukin niin sanottu asemapaikka, asettaa erilaisen lähestymistavan tähän yhteiseen uusperheeseen, johon olemme menossa asumaan. Mielestäni vanhemmuus asettaa meidät, vastuulliseen asemaan. Varsinkin jos aiomme toimia vähänkään esimerkillisessä asemassa lapsille, joko omille tai uusperheen lapsille. Siksi uuden kumppanin kanssa tulee sitoutua siinä määrin että hyväksymme hänet kumppaniksi, yhtä lailla kuin jokainen lapsi saa uuden kasvattajan.
-
Näin ollen rohkenen sanoa, ettei rakkautta tarvitse todistaa.
Se on olemassa, omaa välttämättömyyttään. Tietysti jokaisen suhteen osapuolen tulee olla rehellinen, omissa aikeissaan. Muuten yksikään ihmissuhde ei tule onnistumaan. Varsinkin jos mielimme pysyä yhdessä elämän pitkällä tähtäimellä. Kuitenkin voimme sitoutua ihmissuhteeseen sen syvemmällä tasolla. Tällaisia mietteitä tänään. Toimin tosiaan hyvinvointivalmentajan tehtävissä. Olen luonut tällaisia erilaisia polkuja. auttaakseni asiakkaita heidän haasteissa.

Pääasiassa nämä polut, joita olen luonut sisältävät:
1. Tunnetyöskentely alueita
2. Ajatus- ja uskomusmallien tutkimista ja työstämistä sekä
3. Vuorovaikutustaitojen kehittämiseen tähtäävää toimintaa
-
Mikäli haluat mukaan minun valmennukseen niin aina voit ottaa suoraan yhteyttä minuun ja varata ajan. Onnea ja menestystä sinun ihmissuhteisiin.

Tunne vapautta, voi hyvin, elä terveenä ja me tavataan taas.




Songs:


*


*


*


*


-

Feel free, be well and we meet again!


-

Namaste!














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti