Translate

Blogiarkisto

Etsi blogista omalla hakunimikkeellä

sunnuntai 23. helmikuuta 2020



Hei!


Olen keskusteluissa kohdannut erään tärkeän aiheen viime aikoina, josta on lähes pakko alkaa puhumaan, jotta voimme saavuttaa henkilökohtaisen muutoksen tässä asiassa ja kuten tiedämme käytännössä, vain henkilökohtaisesti ymmärretty ja sisäistetty muutos voidaan alkaa viemään ulkoiseen toteutukseen ja siten se alkaa näkymään sekä käyttäytymisessä että ajatuksissa ja uskomuksissa.









-

Tämän kerran teema on siis tabu - käsitteenä. Mielestäni, ei taida olla suurempaa mysteeriä, mitä tabu on tai  ylipäätään kykenee olemaan. Tabu on keskimäärin, ihmisen käsitys, uskomus tai oletus siitä, mikä on normaalia ja mikä ei. Syy miksi tämä on aiheena ajankohtainen, löytyy oikeastaan siitä, että se hiertää ihmissuhde käyttäytymisen välillä. Mikäli emme opi olemaan YHTÄ sen tabun kanssa, joka olemustamme tai mieltämme leimaa.

-

Keskustelin erään hyvän ystäväni kanssa tästä aiheesta ja hän sanoi hauskasti, että tabu on sana, jota pitää alkaa hokemaan niin kauan, että se lakkaa olemasta ongelma. Voin samastua tähän näkemykseen. Toki tähän on tärkeää KOHDENTAA VIELÄ LISÄKSI, ajatus ja uskomusmallien puhdistus prosessi, jotta parantuminen voi oikeasti tapahtua.

Miten tabu ilmenee ihmissuhteissa? Tabu on leima, ihmisten keskusteluissa, joka herättää sisuksissa, jonkinlaisen negaation. Negatiivisen tunnesidoksen, joka syystä tai toisesta herättää kielteisiä tunteita, joka voidaan myös nimetä vastarinnaksi.



Tabu on sisäinen käsite, jonka kanssa täytyy päästä samalle tasolle ja vasta sitten voimme määritellä sen,  mikä meidän tunnesidos siihen tulee olemaan.





- Music -




*


*

Final lightening  //  Loppukevennys:







Tunne vapautta, voi hyvin, elä terveenä ja me tavataan taas!

*

Feel free, be well and we meet again.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti